Πώς να προστατεύσει τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

April 14, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να προστατεύσει τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

Πέρα από το ρεύμα και το ρεύμα βραχυκυκλώματος
 

Για τον άγνωστο λόγο (ή η απαλλαγή είναι το μέταλλο καθόδων τυχαία) η αιτία πέρα από το ρεύμα ή το βραχυκύκλωμα, προκειμένου να εξασφαλιστεί ασφάλεια, πρέπει αμέσως να σταματήσει την απαλλαγή.
 

Για την τρέχουσα προστασία η αρχή ολοκληρωμένου κυκλώματος, όταν το ρεύμα απαλλαγής είναι πάρα πολύ μεγάλο, ή το βραχυκύκλωμα εμφανίζεται, το ολοκληρωμένο κύκλωμα προστασίας θα ενεργοποιήσει μια τρέχουσα προστασία βραχυκυκλώματος, πέρα από το ρεύμα αυτή τη στιγμή της δοκιμής είναι MOSFET RDS ισχύος (επάνω) ως επαγωγική σύνθετη αντίσταση να ελέγξει την πτώση τάσης του, εάν είναι υψηλότερος από καθορισμένος από over-current η τάση ανίχνευσης είναι στάση απαλλάσσοντας, με τον ίδιο τρόπο, over-current η ανίχνευση πρέπει επίσης να εξοπλιστεί με το χρόνο καθυστέρησης σε περίπτωση που όταν ρέει το σπάζοντας ρεύμα στην ψεύτικη δράση προϊόντων.
 

Συνήθως μετά από το πλεόνασμα το ρεύμα που παράγει, εάν μπορεί να αφαιρέσει overcurrent τους παράγοντες (π.χ., αμέσως και φορτίο έξω), θα επιστρέψει στο κανονικό κράτος του, η δαπάνη και η απαλλαγή μπορούν να είναι κανονικές πάλι.

 

Προστασία υπερτίμησης
 

Η αρχή ολοκληρωμένου κυκλώματος προστασίας υπερτίμησης είναι: όταν ο εξωτερικός φορτιστής για την μπαταρία λίθιου, προκειμένου να αποτρέψει λόγω της ανόδου θερμοκρασίας που προκαλείται από την εσωτερική άνοδο πίεσης, πρέπει να ολοκληρώσει τη θέση φόρτισης. Σε αυτό το σημείο, η προστασία του ολοκληρωμένου κυκλώματος για να ανιχνεύσει την τάση μπαταριών, όταν προσεγγίζεται σε 4,25 Β (που υποθέτουν το σημείο υπερτίμησης μπαταριών 4,25 Β) που ενεργοποιούν την προστασία υπερτίμησης, που κόβει MOSFET δύναμης από ανοικτό, και σταματούν.
 

Επιπλέον, πρέπει να δώσετε προσοχή λόγω του θορύβου που παράγεται από το υπερβολικό misoperation ανίχνευσης χρέωσης, για να μην δικαστής για την προστασία. Επομένως, πρέπει να θέσουμε το χρόνο καθυστέρησης και ο χρόνος καθυστέρησης δεν μπορεί να είναι πιό σύντομος από τη διάρκεια του θορύβου.